Rychlá Pizza v Bagetce
Čas vaření
20 min
Kategorie
Rychlovky
Obtížnost
Snadné
Počet porcí
2 – 3
Ingredience:
- 5 ks – malé bagetky
- 100 g – šunkového salámu (nakrájeného na kostičky)
- 100 g – mozzarelly (nakrájené na kostičky)
- 100 g – sýru (nakrájeného na kostičky)
- 5 plátků – sýra (na přikrytí bagetky)
- 2 lžíce – kečupu / rajčatového protlaku
Chceš, aby se ti suroviny přepočítávali na tvůj příjem?
Jednoduše si aktivuj online fitnes – více info najdeš ZDE
Rychlá pizza v bagetce postup:
- Jako první si předehřejeme troubu na 180 °C.
- Mezitím, než se trouba předehřeje si vezme bagetky a uděláme do nich obdélníkovou díru, aby vypadali jako lodičky. Okraj „lodičky“ by měl mít maximálně 1cm, by nebyla pizza suchá. Vnitřek bagetky můžeme trochu zmáčknout, aby se do ní vešlo více náplně.
- Poté si vezmeme všechny zvolené suroviny a nakrájíme je na malé kostičky a vložíme do misky, kam přidáme i kečup / rajčatový protlak.
- Pořádně promícháme a začneme jednotlivé bagetky plnit.
- Celou bagetku na závěr „přikryjeme“ plátkem sýra (není povinné)
- Poté dáme do trouby na 10-15 minut.
Chtuné řešení pro zaneprázdněné
Ve světě rychlých obědů či večeří je pizza nepochybně královnou. Tento recept na rychlou pizzu nabízí nejen chutný zážitek, ale určitě vás překvapí svou jednoduchostí.
Trochu o původu pizzy
Historie pizzy sahá až do starověkého Řecka, ale moderní pizza, jak ji známe, pochází z Neapole v Itálii. Tento recept na rychlou pizzu v bagetce je sice daleko od původní neapolské pizzy, ale zachovává si jejího ducha a my věříme, že vám bude moc chutnat.