BS Hero

Staň se šampionem týdne!

Co je to BS Hero?

BS Hero je titul, který můžeš získat v našich týdenních fitness výzvách, které tě přinutí překonávat své osobní limity. V těchto soutěží každý týden soutěžíte o titul nejlepšího muže a nejlepší ženy – BS Hero. Tento titul je udělován těm, kteří se dokáží nejlépe poprat s náročnými úkoly a překonat všechny ostatní.

Jak se stát BS Hero?

  • Připoj se k výzvě: Každou neděli zveřejňujeme novou výzvu na následující týden. Přihlásit se může každý.
  • Buď nejrychlejší, vydrž nejdéle a buď nejlepší: Výzvy jsou vždy vmýšleny, tak aby je každý mohl dělat kdekoliv a kdykoliv, tedy nejsou potřeba žádné pomůcky, není potřeba někam dojíždět. Bude ti vždy stačit kousek místa a odhodlání.

Provedení a zhodnocení výzvy

  • Společné provedení výzvy: Před tréninkem a máte dvě možnosti:
    1) v úterý v Hořešovicích 17:40
    2)v neděli od 16:40
  • Samostatně: Ne každý může přijet a zúčastnit se výzvy osobně, i když by určitě rád chtěl/a. To však nevadí. Stačí, když si výzvu natočíte na mobil (video nebude zveřejněno, slouží pouze jako důkaz o provedení výzvy a potvrzení času) a pošlete nám ho přes sociální sítě Facebook, Instagram nebo WhatsApp.
  • Vyhodnocení proběhne v pondělí, proto videa s časy je možné posílat do nedělní půlnoci, abychom je mohli v pondělí vyhodnotit.“

Chceš získat pohár?

Pokud s námi budeš pravidelně soutěžit a získáš 15krát titul BS HERO, obdržíš od nás speciální pohár se svým jménem. Aby ses mohl stát držitelem tohoto poháru, je nutné 15krát vyhrát soutěž (nemusí to být po sobě) a vytvořit si účet na naší stránce. Kromě poháru získáš také speciální odznak na svém profilu.

Získej originální odznáček

Chceš získat tento super odznáček do své sbírky? Stačí, když alespoň jednou vyhraješ naši týdenní soutěž. Každý, kdo soutěž vyhraje, získá automaticky tento odznáček. Přidej se k nám a zabojuj o svůj odznak!

Další výzva začíná

Soutěž na 25.7 – 1.9


💥Kliková Challenge: Jdeme na to!💥

Přátelé, je to tady další týdenní výzva, na kterou jste čekali (a někteří se možná i trochu báli 😅). Připravte se na Klikovou Challenge – kde síla, vytrvalost a odhodlání potká absurdně napnuté bicepsy a trocha toho zadýchaní. 💪

Cíl:
Udělat co nejvíc kliků do 2 minut. Prostě dvouminutová jízda na hranici fyzických i duševních sil. 😎

Pravidla:

  • 1) 👩‍🦰Holky – kliky na kolenou, tedy dámské.
  • 2) 🧔‍♂️Kluci – kliky pánské, žádné úlevy, pánové! 😉
  • 3) Startujeme ze na země.
  • 4) Pravý úhel v loktech, hrudník a pánev se dotýkají země – jinak klik neplatí! 👀
  • 5) Každý klik zakončete krátkým zvednutím rukou, aby bylo jasné, že jdete až na doraz✋

Tady je šance ukázat, kdo je opravdový 🤖stroj na kliky.
Takže jdeme na to – překonáte sami sebe?😁
📅 Výzvu můžete opakovat kolikrát chcete, ale poslední možnost poslání videa je do neděle (1.9.2024) do 15:00.

Výzvu můžeš opakovat kolikrát chceš, ale poslední den, kdy je možné se zařadit do soutěže je neděle 15:00 (1.9.2024). Ti, co budou soutěžit sami je nutné celou výzvu nahrávat na telefon, ideálně z boku, aby bylo možné potvrdit zvedání rukou ze země a že tělo je v pravém úhlu. Video poslat mě (Petr Duchek). Video nebude nikde zveřejňováno, pouze vítězné.

Pusť si video

kde soutěž vysvětluji

https://youtu.be/OYb0YMh3g_A

Aktuální žebříček

    #1 Martin Póla 2
    #2 Petr Duchek 2
    #3 Eliska Savkova 2
    #4 Petr 1
    #5 LenkaK 1
    #6 filip becvar 1
Nákupní košík
Přejít nahoru